CONSERVEN PROEVERIJ IN HET MUSEUM
IJMOND - Conserven hebben een conservatief en “armoedig” imago. Even een blikje boontjes open trekken geldt niet als een culinair hoogtepunt. Dat conserven een nieuwe en smaakvolle toekomst tegemoet kunnen gaan zal op zondag 22 oktober blijken tijdens een proeverij van bijzondere gerechten in het Museum Kennemerland.
In het kader van de tentoonstelling “BLIK” over verleden en toekomst van de conservenindustrie, presenteert het bedrijf Coco Conserven uit Zaandam een nieuwe koers. Ze hebben aansluiting gezocht bij de mediterrane eetcultuur en conserveren gerechten als Ragu Classico, ganzenrilette en Ribolitta. Er is een inleiding over de bedrijfsfilosofie van Coco en aansluitend kunnen de producten worden geproefd.
Het begint op zondag 22 oktober om 14.30 uur in het informatiecentrum van het museum. Noorderwijkweg 2a. Beverwijk.
Entree 5 euro incl. een bezoek aan de tentoonstelling BLIK.