Culinair evenement rond vis in Wijk aan Zee
WIJK AAN ZEE - In navolging van het succesvolle schaal- en schelpdierenweekend heeft Wijk aan Zee nu ook een culinair evenement waarbij alles draait om vis. Een heuse restaurantweek, startend op de dag dat de nieuwe haring aan land komt, wordt onder de noemer 'Vis op 't droge' gepresenteerd.
Elke zichzelf respecterende badplaats moet een jaarlijks visfeestje hebben, aldus de organisatoren van 'Vis op 't droge'. Van woensdag 10 tot en met zondag 14 juni zijn er bijzondere menu's en/of specials voor lunch en diner verkrijgbaar, waarvan de smakelijke plannen en de vriendelijke prijzen op www.facebook.com/visoptdroge en op www.visoptdroge.nl worden prijsgegeven.
Gezond, licht verteerbaar, veelzijdig en vooral lekker! Voor het hele gezin, voor 't nieuwe stelletje of solo uit eten kan natuurlijk ook! Men houdt uiteraard rekening met het predicaat 'duurzaam gevangen'. Eén, drie of meerdere gangen, ga er maar van uit dat het lekker smikkelen wordt! 'Vis' kan natuurlijk van alles zijn; haring happen, kibbeling, scholfilets, maar ook mosseltjes of kreeftensoep. Iets spannends met garnalen of een seizoensvis met een daverende saus.
Deelnemers: Hotel Restaurant Café Sonnevanck, De Sunseabar, De Liefhebbers eten&drinken, Grand Café Gewoon in Wijk aan Zee, Restaurant Het Zomerhuis, Strandpaviljoen De KUSt, Strandpaviljoen Sout, restaurant Klein Zwitserland, strandpaviljoen Het Strandhuis en Steakhouse Santé.
Via de website www.visoptdroge.nl kan worden doorgeklikt naar de websites van de deelnemende restaurants, alwaar kan worden gereserveerd. De prijzen zijn per restaurant verschillend en niet iedereen serveert lunch. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Days Magazine en vrienden Happybeanz, Lands Advies, Cijfermeester Esther van Amersfoort, Primera Ed van de Watering, ThiSign en DTVDiensten.