Expositie Young Art & imPRESSions bij ISOO

Door: Ab Jenema

foto: Bert Giebels

BEVERWIJK - Afgelopen zaterdag is de nieuwe expositie van Young Art & imPRESSions geopend. Verschillende Beverwijkse stadfotografen en vrijwilligers van ISOO zijn op pad gegaan om evenementen in Beverwijk en de regio te fotograferen. Dit heeft geresulteerd in een expositie met prachtige impressies van vele culturele hoogtepunten uit het afgelopen jaar.

De expositie is te bezichtigen tot en met 17 februari tijdens de zaterdagen van  12.00 – 16.00 uur. De foto’s zijn ook te koop. Zo kunt u al voor € 2 in het bezit komen van een kwaliteitsfoto (A3-formaat) die bijvoorbeeld het Young Art Festival weer laat herleven. Verder heeft ISOO een primeur: een aantal 3D-foto’s zijn met een speciale 3D-bril te bekijken. Het effect is groots!

Het Centrum voor Fotografie ISOO biedt graag ruimte aan fotografen – amateur en professional -  om te exposeren. Ook worden er regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarnaast is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Loop daarom eens binnen tijdens het Fotocafé dat elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur wordt gehouden. Zie ook: www.isoo.nu of www.facebook.com/isoo.nu.
Informatie over exposeren bij ISOO.nu: stuur een mail naar [email protected].


advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing