Feestelijke opening Doeplek Park Overbos

Door: Ab Jenema

Op dinsdag 17 september wordt om 16:30 uur de nieuwe ‘doeplek’ in Park Overbos feestelijk geopend. Calisthenics wereldkampioen Melanie Driessen geeft een demo en clinic. Ook zijn er bootcamplessen. En voor de allerkleinsten zijn er sport- en spelactiviteiten. We nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn en mee te doen!

Op de nieuwe doeplek in Park Overbos, aan het Foreestpad naast sporthal De Walvis, zijn verschillende fitness- en calisthenicstoestellen te vinden. Calisthenics is een vorm van krachttraining waarbij gebruikgemaakt wordt van het eigen lichaamsgewicht.

Tweevoudig wereldkampioen geeft demo
Tijdens de opening van de doeplek geeft tweevoudig wereldkampioen Melanie Driessen een calisthenicsdemo en clinic. Leroy de Graaff van PT & More geeft bootcamplessen. Ook voor de jongste kinderen is er genoeg te doen, zoals een springkussen en andere sport- en spelactiviteiten van de Evenementenmakelaar.

Programma opening

16:30 - 16:45 Inloop

16:45 - 16:50 Openingswoord wethouder sport en spelen Ali Bal

16:50 - 17:00 Demo tweevoudig wereldkampioen calisthenics Melanie Driessen

17:00 - 17:30 Calisthenics / bootcamp shift 1

17:30 – 18:00 Calisthenics / bootcamp shift 2

17:00 – 18:00 Springkussen en andere sport- en spelactiviteiten voor de jongste jeugd

'Beweegvriendelijke openbare ruimte’
Wethouder Ali Bal is enthousiast over de realisatie van de doeplek: “Steeds meer Beverwijkers bewegen graag in de openbare ruimte. Binnen de gemeente Beverwijk willen we hier dan ook mogelijkheden voor creëren en de openbare ruimte zo beweegvriendelijk mogelijk inrichten. De nieuwe doeplek in Park Overbos is hier een mooi voorbeeld van.”

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing