Maand van de spiritualiteit in bibliotheek

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Van vrijdag 9 januari t/m zondag 8 februari 2015 wordt in de bibliotheken aandacht besteed aan de 'Maand van de Spiritualiteit'. Deze maand wil aansluiten bij de groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie in onze samenleving. Het thema van deze maand is 'Het gelukkige lichaam'. 

Al eeuwen streeft de mens naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Uit eigen ervaring kennen we het gevoel van geestelijk welbevinden wanneer we fit zijn van lijf en leden. We zitten lekker in ons vel wanneer lichaam en geest in balans zijn.

In het kader van de 'Maand van de Spiritualiteit' organiseert Bibliotheek IJmond-Noord op dinsdag 27 januari 2014 vanaf 20:00 uur een workshop Mindful Zentangle Tekenen in vestiging Heemskerk. Zentangle is een ontspannende, meditatieve kunstvorm. Teken stap voor stap, lijntje voor lijntje ogenschijnlijk ingewikkelde tangles, het stroomt als vanzelf uit je! Deze manier van tekenen geeft rust en boort een diepere, creatieve laag aan. En bedenk: het gaat niet om het eindresultaat!

Meer informatie is te vinden op de website van Bibliotheek IJmond-Noord: www.bibliotheekijmondnoord.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing