Nacht van de vleermuis op zaterdag 24 augustus in Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - In het weekend van 24 en 25 augustus wordt de jaarlijkse ‘Nacht van de vleermuis’ gevierd. Door heel Europa zijn er dit weekend verschillende activiteiten rondom het bestaan van de vleermuis. Een mooie kans om meer te weten te komen over vleermuizen en ze zelfs te horen en te zien!

Vertrekpunt van vleermuisexcursie

NME Beverwijk & Heemskerk organiseert dit weekend een vleermuisexcursie. Op zaterdag 24 augustus start de vleermuisexcursie vanaf Kinderboerderij de Baak, Westerhoutweg 18 in Beverwijk. De excursie begint om 20.30 uur en eindigt rond 22.00 uur. Hoor de dieren met elkaar communiceren en wellicht ontmoet u een paar echte nachtbrakers. 

Deelname

Deelname aan de excursie is gratis en geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar. Dit is een excursie zonder verlichting maar met spannende waarnemingen. Dus laat je zaklamp thuis en trek onopvallende, geruisloze kleding aan. Denkt u ook aan goede schoenen en eventueel een regenjas. U kunt zich opgeven via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vleermuis2024 deelname is gratis en er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar. Deze excursie wordt uitgevoerd door een van de experts van bureau Endemica.

NME Beverwijk & Heemskerk

Natuur- Milieueducatie Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in deze gemeenten. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmbeverwijkheemskerk.nl  of neem contact op via [email protected].

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing