‘Single’ Klaasfeest in Club Lua

Door: Cor Beumer

Club Lua

BEVERWIJK – Op zondagavond 24 november organiseert Two Hearts een mega gezellig feest voor alle singles uit de wijde omgeving. Ben JIJ single en wil je wel eens op een ludieke manier Sinterklaas vieren met andere singles? Zet dan deze datum alvast in jouw agenda.

Het succesvolle relatiebemiddelingbedrijf Two Hearts bestaat een jaar en gaat naast de persoonlijke bemiddeling nu ook leuke single evenementen organiseren. “Wij willen onze klanten alle mogelijkheden bieden die resulteren in het vinden van een fijne nieuwe relatie”, aldus mede-eigenaresse Ellen Joan Padt. Het wordt een avond vol verrassingen!

Er staat natuurlijk een goede DJ te draaien, zodat er lekker gedanst kan worden; er komt een spetterend optreden van de populaire Amsterdamse zanger Carlo Koster; er is (vrijblijvend) een soort spel en we gaan op een leuke manier even ‘de diepte in’ met inspirator Spencer Toao. Op originele en geheel eigen wijze maakt hij het verschil in denkwijze duidelijk tussen mannen en vrouwen.

Er staan makkelijke ‘babbel’tafels en er is een Two Hearts informatietafel met personal assistants om direct jouw vragen over het unieke Two Hearts concept te beantwoorden. Bovendien verloot Two Hearts onder alle geïnteresseerde gasten ook nog eens een paar gratis profielopmaken t.w.v. € 55. Kortom: Het wordt voor alle singles op deze avond even lekker ontspannen en het wordt vooral heel gezellig! Via de website www.TwoHearts.nu, betaal je voor een toegangskaart in de voorverkoop slechts € 25 en dat is inclusief het hele programma, drie drankjes en ook nog wat hapjes. Op de avond zelf kosten de kaarten € 35 aan de deur.

Zorg dat JIJ er ook bent, want misschien neemt de Sint dit jaar voor jou wel een nieuwe liefde mee?!

Club Lua is gevestigd aan Hoflanderweg 104 in Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing