Tweede beursvloer in gemeentehuis Heemskerk

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK – De tweede Beursvloer nadert met rasse schreden. Het gemeentehuis van Heemskerk is dit jaar de plek waar het allemaal gaat gebeuren. Donderdag 15 november om 16.00 geeft wethouder van Heemskerk Ellen van Tongeren een slag op de gong en daarmee het startsein voor de tweede Beursvloer IJmond Noord.

De Beursvloer is een evenement waarbij vraag en aanbod van menskracht, kennis, inzet van netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven worden verhandeld, uiteraard met gesloten beurs. Het doel van de Beursvloer is het maken van zoveel mogelijk matches tussen deze partijen om op die manier de maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

De organisatie van de Beursvloer hoopt dit jaar het succes van 126 gemaakte matches in 2011 te kunnen overtreffen. Hiervoor wordt dringend een beroep gedaan op de ondernemers in de IJmond. β€œEr liggen genoeg vragen vanuit de maatschappelijke organisaties. Nu is het aan de ondernemers om hier op in te spelen. We hopen weer op een massale toestroom van goedgemutste ondernemers die en een feest van gaan maken.”, aldus Ineke Edzes, voorzitter van de Beursvloer IJmond Noord. De vragen van de maatschappelijke organisaties zijn voor een groot deel terug te vinden op www.beursvloerijmondnoord.nl.

Kijk op www.beursvloerijmondnoord.nl of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing